Στηρίζουμε το Gentle Carousel Greece

Τι Είναι το Gentle Carousel

Το “Gentle Carousel” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε στη Florida πριν από 22 χρόνια και σήμερα επισκέπτεται περισσότερους από 50.000 ασθενείς κάθε χρόνο σε πόλεις της Αμερικής όπου παιδιά ή ενήλικες χρειάζονται την βοήθειά του. Το ¨Gentle Carousel¨ κάνει τα πρώτα του βήματα στην χώρα μας και φιλοξενείται στο “Magic Garden” .
Η ομάδα του “Gentle Carousel” προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες : δύναμη ψυχής, κίνητρο, προσπάθεια, συντροφιά, ελπίδα και μοναδικές στιγμές ανεκτίμητης χαράς. Αυτή η προσφορά είναι εντελώς δωρεάν και κάποιες φορές είναι απαραίτητη ίσως όσο και ένα ιατρικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας.
Από την πρώτη επίσκεψη τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες ξεχνούν τον πόνο, αποσπάται η προσοχή τους έστω και για λίγο από τις τραυματικές εμπειρίες τους και παίρνουν δύναμη για την επόμενη μέρα.

Τα Αλογάκια του Gentle Carousel

Το ¨Gentle Carousel¨ έχει συνολικά σήμερα 27 εκπαιδευμένα θεραπευτικά μικροσκοπικά αλογάκια, 6 από τα οποία ήρθαν στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του ’13. Ξεκίνησαν να εργάζονται μαζί μας και επισκέπτονται καθημερινά ασθενείς , παιδιά και ενήλικες, σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, ιδρύματα για την προστασία παιδιών με τραυματικές εμπειρίες, κέντρα αποθεραπείας θυμάτων από ατυχήματα ή ατόμων με κινητικά προβλήματα, ασθενείς υπό θεραπεία καρκίνου και όσους άλλους έχουν ανάγκη.
Τα μικροσκοπικά αλογάκια υπηρετούν πολλές γενιές τον ανθρώπινο πόνο με την γλυκύτητα, την υπομονή και την καλοσύνη τους. Είναι εκπαιδευμένα από ειδικούς ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς και βοηθούν όσους έχουν χάσει την ελπίδα και έχουν κουραστεί από την προσπάθεια, να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που τους επιφύλαξε η μοίρα… Να ξαναβρούν ένα νόημα στη ζωή τους και ίσως μια καινούργια ζωή…
Το “Gentle Carousel” χρειάζεται την βοήθεια σας για να προχωρήσει το έργο του και σας ευχαριστεί από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας και την προσφορά σας.

Gentle Carousel Greece

Gentle Carousel US

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Magic Garden