Σας καλωσορίζουμε στο “Magic Garden”, έναν πραγματικά μαγικό χώρο που στεγάζεται στο κτήμα Καραγιάννη στην Ραφήνα. Αποτελεί έναν μικρό παράδεισο που επέζησε από την άναρχη ανοικοδόμηση της πόλης και κρατάει ακόμα τον αέρα του παλαιού εξοχικού κτήματος.

Η αγάπη και το μεράκι με το οποίο κτίστηκε και η ιστορία του όλα αυτά τα χρόνια το μεταμόρφωσε σε έναν χώρο ιδανικό για παιδιά και μεγάλους που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την φύση πραγματικά μέσα στα πόδια τους, αλλά και ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους εκδήλωση. Το “Magic Garden”, είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να απολαύσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας, από μία απλή καθημερινή απόδραση μέχρι και για χαρούμενα parties γενεθλίων, επαγγελματικές εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά σχολικά προγράμματα και παραμυθένιες βαφτίσεις στο γραφικό κυκλαδίτικο “εκκλησάκι” του Αγίου Νικολάου του Νεομάρτυρα. Χτισμένο το 1964 από τον Γάλλο Φιλέλληνα αρχιτέκτονα Roger Tourte, είναι ο πυρήνας του κτήματος και της μαγευτικής ατμόσφαιρας που το χαρακτηρίζει.

Στο “Magic Garden” Café θα απολαύσετε ζεστά και κρύα snacks, ελληνικά milk shakes, ονειρεμένες σοκολάτες, ροφήματα γεμάτα μυρωδιές, σπιτικές πορτοκαλάδες και λεμονάδες, παγωμένο τσάι… Το “κουζινάκι” μας είναι ένας γευστικός πειρασμός! Ελαφριά παραδοσιακά πιάτα από αγνά χειροποίητα υλικά και πολύτιμες πρώτες ύλες όπως το παρθένο ελαιόλαδο, το φρέσκο κρέας και τα ελευθέρας βοσκής αυγά, το δικό μας γαλοτύρι, οι σαλάτες του κήπου μας και το χαλβαδάκι της γιαγιάς συνθέτουν με νέες τεχνικές ευφάνταστους γαστρονομικούς συνδυασμούς… για μικρούς και μεγάλους.

Στο σκεπαστό “Lounge” με χαλαρή μουσική θα βρεθείτε μέσα στη φύση αλλά συγχρόνως θα αναπνεύσετε τον καθαρό αέρα προστατευμένοι από τον ήλιο ή την βροχή ενώ κάτω από τα “πευκάκια” θα οργανώσουμε τα γενέθλια των μικρών μας φίλων πάντα με στόχο το ποιοτικό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να μάθουν να σέβονται τον χώρο που βρίσκονται, να διαβάσουν βιβλία της βιβλιοθήκης μας, να γνωρίσουν τα μικροσκοπικά θεραπευτικά αλογάκια και την κοινωνική προσφορά τους, να παίξουν μαζί τους και ίσως να απολαύσουν μια βόλτα με τον Billy το μικρό μας πόνι.

Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε και λαχταριστές ψητές δημιουργίες στο “ταβερνάκι” γύρω από το Barbeque, ακούγοντας τον χαλαρωτικό ήχο του νερού που κυλά δίπλα στην λίμνη με τα χρυσόψαρα. Μελλοντικά θα λειτουργήσει και το pool bar δίπλα στην “πισίνα” μας για πιο επίσημες εκδηλώσεις ενώ πολλαπλές χρήσεις έχει το εσωτερικό “σαλόνι” του συγκροτήματος. Ένας αξιόλογος χώρος για πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής μας δραστηριότητας είναι αφιερωμένο στην φιλανθρωπική οργάνωση “Gentle Carousel Greece”. Στον Μαγικό μας Κήπο φιλοξενούμε τα 6 μικροσκοπικά θεραπευτικά αλογάκια του “Gentle Carousel” από την Florida της Αμερικής και τα βοηθάμε να επισκέπτονται παιδιά και ενήλικες που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη στο δύσκολο δρόμο τους. Με τα γαλάζια μάτια τους και την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν με τους ασθενείς κατά την διάρκεια των επισκέψεων μας στα νοσοκομεία και τα ιδρύματα, το έργο τους αποδεικνύεται ένα αποτελεσματικό βοηθητικό μέσο για την θεραπεία τους και μια ανακουφιστική ανάσα στον πόνο τους.

Οι εκδηλώσεις στον χώρο μας όπως τα παιδικά πάρτυ, βαφτίσεις, οικογενειακές γιορτές θα ήταν μια ουσιαστική πηγή εύρεσης πόρων για το Gentle Carousel Greece, μη κερδοσκοπική εταιρεία. Δωρεές και χορηγίες θα στηρίξουν ουσιαστικά το σπουδαίο κοινωνικό έργο του.